Om MS Hegn & Have

Sjællands største udstilling

Vi kan præsentere Sjællands største udstilling med et bredt udvalg af forskellige typer hegn og låger.

Personlig service

Vi tilbyder personlig service, vejledning og rådgivning. Vi hjælper dig i mål og beregner dit helt personlige tilbud ud fra dit behov og dine drømme.

Showroom

Vi byder indenfor i vores showroom, hvor du har mulighed for at se og røre materialerne. Ved behov kan du låne dele med hjem.

Uforpligtende tilbud

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Egne montører

Vi har vores egen faste montør ansat. Har vi brug for ekstra mandskab, har vi faste partnere vi kalder ind. Derved kan vi sikre kvalitet hele vejen igennem.

MS Hegn & Have ApS

Vi startede MS Hegn i 2019 ud fra den tanke, at man ikke nødvendigvis bryder sig om at handle hegn online, uden mulighed for at se hegnet og materialerne først. Det er ikke altid helt billigt at købe nyt hegn, så vi mener det er vigtigt at man har mulighed for at se de forskellige muligheder inden man beslutter sig.

De første år drev vi udover MS Hegn, også virksomheden MS Multiservice, der udover hegnsmontager primært beskæftigede sig med brolægning og andet entreprenørarbejde.

Vi startede i

2019

Nye tider

2023 blev året hvor vi valgte at ændre og udvidde vores koncept. Vi valgte at fokusere på at drive en virksomhed fremfor to. Derfor kan vi nu tilbyde en bredere vifte af ydelser da chefmontøren har over 20 års erfaring med eksempelvis brolægning.

Derudover har vi i år også udviddet vores varesortiment til bl.a. at indeholde et flot udvalg af havemøbler, shelters og meget andet spændende til indretning af haven.

Det giver derfor mening at vi har valgt at ændre firmanavnet til MS Hegn & Have.

Meet Our Team

Teamwork makes the dream work.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jessica Reynolds

Mortgage Strategist

Benjamin Carter

Mortgage Analyst

Olivia Mitchell

Loan Officer

Scroll to Top

Vi beskytter dine data

Vi og tredjeparter indhenter og udveksler data om dig og din adfærd (persondata), for at give dig en bedre brugeroplevelse samt til statistik og målrettet markedsføring. Du kan til enhver tid ændre eller trække dit samtykke tilbage fra siden om persondatapolitik.

Spar 10% på din første ordre

Tilmeld dig og modtag rabatkode: