FACADEBEKLÆDNING

Facadebeklædning i komposit - en vedligeholdelsesfri og robust overflade på din ejendom.

VEDLIGEHOLDELSESFRI FACADEBEKLÆDNING

Ønsker du at give din ejendom, carport, skur eller terrassemiljø et moderne og tidløst udsende, så er en vedligeholdelsesfri facadebeklædning i komposit det helt rigtige valg!

Facadebeklædning bruges som et æstetisk, robust og vedligeholdelsesfri element på lette vægkonstruktioner, og størrelsen og udseendet af beklædningselementerne i mange farver gør det muligt at skabe en facade med et helt særligt udtryk.

Lefkas facadebeklædnings panelerne er lavet i et smart system, som overlapper hinanden, hvilket gør at der ikke er nogen synlige skruer der irriterer øjet. Samtidig er løsningen vedligeholdelsesfri, hvilket gør det til en yderst attraktiv løsning sammenlignet med traditionelle facadebeklædninger i træ. Det er ydermere en meget moderigtig løsning, og man ser de lodrette vægpaneler indendørs og udendørs i rigtig mange hjem (både nyere og ældre huse).

facadebeklædning
Et tidsløst produkt der giver

FACADE BEKLÆDNING HAR MANGE ANVENDELSESMULIGHEDER

Facadebeklædningen har mange anvendelsesmuligheder, og kan bruges til mange spændende formål:

Halvmure, husfacader, carporte, indgangspartier og skure. Kan monteres både ude og inde.

Kunder har i mange år brugt et af de mest kendte mærker, nemlig Lefkas facadebeklædning og lette ydervægge, til alt lige fra beklædning af et udekøkken, til nydelige og eksklusive hegnsfag. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvad de alsidige brædder kan bruges til.

TIL NYBYGGERI ELLER RENOVERING AF GAMMEL FACADE

Med facadebeklædning i komposit, skal du ikke bekymre dig om maling og besvær, da overfladen er vedligeholdelsesfri og har en lang levetid.

Produkterne er utroligt nemme at arbejde med, effektive og visuelt tiltrækkende. Facadebeklædningen findes i 2 farver, så du kan vælge det som passer bedst til din ejendom.

Skal du bygge nyt hus, eller skal du renovere en gammel facade, så kan valget af facadebeklædning give økonomisk god mening set i forhold til andre løsninger indenfor facadebeklædning, da prisen er utrolig attraktiv.

HVORDAN VEDLIGEHOLDER JEG FACADEBEKLÆDNING?

En af de største fordele ved facadebeklædning i kompositmateriale er, at de er stort set er vedligeholdelsesfrie, hvilket betyder, at der kan komme mindre vedligehold såsom rengøring af beklædningen med kold vand for at fjern alger og lignende snavs.

Facadebeklædning i komposit er den perfekte løsning til dig som ønsker en vedligeholdelsesfri og robust overflade på din ejendom.

HVAD BESTÅR MATERIALET AF?

Kompositten består af et unikt materiale fremstillet af 60% træ, 30% genbrugsplast og 10% additiver, som giver en lang holdbarhed og modstandsdygtig overflade mod vejr og vind.

Dog må man forvente at materialerne efter nogle års udsættelse for vind og vejr vil få lidt patina.

HVORDAN MONTERER JEG FACADEBELÆDNING?

Det er enkelt og hurtigt at montere og opsætte vores facadebeklædning, og du vil hurtigt kunne nyde resultatet af din nye, vedligeholdelsesfrie facade. Under vores store udvalg af produkter finder du en udførlig montagevejledning til vores Lefkas facadebeklædning.

Facadebeklædningen kan både monteres inden- og udendørs.

Husk at tilkøbe alle nødvendige skruer og hjørnelister til dit projekt for at lave den flottest mulige afslutning. Lefkas facadebeklædnings panelerne er lavet i et smart system, hvor det øverste bræt overlapper brættet nedenunder, hvilket gør at der ikke er nogen synlige skruer der irriterer øjet. Skal du montere en hjørneliste anbefaler vi at tilkøbe skruer med borespids i samme farve som dine facadebeklædningselementer.

Scroll to Top
Onsdag d. 22/5 - grundet møde ude af huset
Lukker kontoret kl. 13.30