Stolper

Stolper til hegn i alu, beton, trykimprægneret træ & stål

I vores sortiment af forskellige stolper til havehegn finder du et stort udvalg af stolper i træ, solide stolper i aluminium og stolper i galvaniseret stål. Blandt stolperne i stål kan du vælge mellem varmgalvaniseret og varmgalvaniseret/pulverlakeret. Det kan være svært at kende forskel på de mange typer, når du skal købe de rigtige stolper til dit nye hegn. Herunder kan du læse mere om stolpetyperne inden du beslutter dig for, hvilke stolper og pæle, du skal bruge til dit hegn.

Trykimprægnerede stolper i træ

Når du vælger stolper til hegn, som er omlimede, får du en FSC-mærket stolpe til dit hegn, der er produceret af fyrretræ – trykimprægneret NTR klasse A. Det betyder med andre ord, at stolpen er beregnet til nedgravning. Stolpen er sammenlignet af to stykker træ for at mindske revnedannelser og vridning samt sikre styrke og formstabilitet. Det giver desuden stolperne en lang levetid i mange år uanset vind og vejr.

Hegnsstolper i galvaniseret stål

Stålstolper er et godt alternativ til træstolper, da stolperne ikke kræver vedligeholdelse. I sortimentet kan du købe stolper i flere varianter og i forskellige dimensioner. Kombinér stolperne i stål med ethvert hegn, herunder et komposithegn eller et glashegn for flotte kontraster, eller gå efter det helstøbte udtryk med et matchende stålhegn.

Stolper i beton

Nye og banebrydende betonstolper – Styrke & Finish på en innovativ. Du skal vælge stolper i beton udviklet af Jimahegn for at skabe den mest perfekte stolpe på både finish, lethed og styrke i betonen.

Scroll to Top