Panelhegn

Panelhegn til haven

Panelhegn er en alsidig og funktionel hegnstype, der tilbyder utallige anvendelsesmuligheder og en lang række fordele. Med sit elegante design og holdbare konstruktion er vores panelhegn ideelt til indhegning af større og mindre arealer hos såvel private som på skoler, vareindleveringer og m.m.

Vi tilbyder panelhegn i mange forskellige højder og i flere forskellige farver. Ønsker du et skræddersyet panelhegn, der indfrier alle dine behov og præferencer, så alliér dig med MS Hegn & Have og lad os levere og montere dit havehegn. Vi har i mange år hjulpet med at indfri vores kunders hegns- og havedrømme.

Panelhegn – En robust og vedligeholdelseslet hegnsløsning

Panelhegn er et kraftigt og vedligeholdelseslet trådhegn med lang holdbarhed, der kan være opbygget af to eller tre tråde. Hegnets holdbare konstruktion og enkle vedligeholdelse gør det til en glimrende løsning til at skabe afgrænsede områder og tilføje en stilfuld æstetik til haven eller et andet område.

Du er med et panelhegn sikret en både pæn og på samme tid sikker indhegning, der kan modstå vind og vejr i Danmark. Hegnet er tilmed kendt for at være let at montere, men ønsker du at spare tiden, kan du bestille et panelhegn inkl. montering hos MS Hegn & Have.

Panelhegn kan bruges til mange formål

Panelhegn har næsten uanede brugsformål. Denne hegnstype bruges bl.a. ved skoler, børnehaver, campingpladser, fodboldbaner og omkring industriområder. Desuden er det udbredt at anvende panelhegn til indhegning af dyr samt til at holde uønskede dyr ude.

Et panelhegn er dog ikke ”bare” et industrihegn. Denne type hegn bliver i stigende grad også brugt af private, der ønsker at indhegne deres have på en elegant og praktisk måde. Det er også muligt at bruge hegnene til at lave opdelinger i kælderrum, til at lave en hundegård og til andre formål.

Sådan vælger du panelhegn

Et panelhegn kan være et godt valg for både private, erhverv og institutioner, men for at sikre det rigtige hegn til det givne formål skal du tage stilling til flere forskellige parametre. Du skal ikke alene overveje, hvor højt dit panelhegn skal være, men skal også gøre dig tanker om den ideelle trådtykkelse og maskestørrelse.

Det er tilmed væsentligt at overveje, om hegnet skal komme med en eller flere matchende låger. Valget er ikke let, men vi står klar med professionel rådgivning og sparring, så du kan komme sikkert i mål med dit hegnsprojekt.

2D vs. 3D panelhegn

Vi kan helt overordnet tilbyde to typer af panelhegn – henholdsvis 2D og 3D hegn, hvoraf sidstnævnte er en bestillingsvare.

2D panelhegn, der findes i både galvaniserede og sorte udgaver, hører til blandt de mest efterspurgte hegnsløsninger blandt danskerne på det private marked. 2D panelhegnet er kendetegnet ved at være opbygget af tre lag tråde, bestående af to vandrette og én lodret.

3D panelhegn er til sammenligning kun fremstillet og sammensat af to lag tråde, bestående af én vandret og én lodret. Vi anbefaler at vælge et 2D panelhegn, hvis du ønsker et hegn med styrke. Den klassiske maskestørrelse til disse hegn er 50 x 200 mm. Trådtykkelsen på vores 2D panelhegn er 6/5/6 mm.

Galvaniseret vs. sort panelhegn

Du kan bestille vores flotte og holdbare panelhegn i både galvaniseret eller sort. Det er en smagssag, om et galvaniseret eller sort pulverlakeret panelhegn er det rigtige valg. Du kan med fordel vælge en farve, der komplementerer det omkringliggende miljø, herunder bygninger og de øvrige omgivelser.

Tag gerne MS Hegn & Have med på råd, hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst til din have, virksomhed eller institution.

Panelhegn med eller uden matchende låge

Når det kommer til valg af panelhegn, er spørgsmålet om at inkludere en matchende havelåge en vigtig overvejelse. Vi tilbyder både at levere og montere matchende låger – både enkeltlåger med en bredde på 100 eller 120 cm og dobbeltlåger med en bredde på 300 cm.

En matchende låge til panelhegnet kan skabe en elegant og praktisk indgang til det indhegnede område.

Få skræddersyet panelhegnet i den ønskede højde og længde

I vores sortiment finder du både høje og lave panelhegn, der måler alt fra 80 til 203 cm i højden. Den ideelle højde til et panelhegn afhænger af dets anvendelsesformål og af dine specifikke behov.

Der er f.eks. forskel på, hvor højt et panelhegn du behøver, alt efter om hegnet skal kunne holde en lille hund inde i haven, om det skal bruges på en skole, eller om det skal bruges ved vareindleveringer. Den ideelle længde på hegnet afhænger af, hvor stort et område du har brug for at indhegne.

Hvad koster et panelhegn?

Der er flere forskellige faktorer, der har indflydelse på prisen på et panelhegn, herunder hegnets højde og længde. Desuden vil prisen være afhængig af, om du vælger et 3D eller 2D panelhegn.

Der er en lille prisforskel på sorte og galvaniserede panelhegn. Ved at benytte vores prisberegner kan du hurtigt beregne prisen på dit hegn. Du er også velkommen til at indhente et panelhegn tilbud ved at udfylde vores kontaktformular.

Opsætning af panelhegn – gør-det-selv eller få professionel hjælp

Panelhegn opsættes ved brug af stålstolper, samlere og beslag. Vi forhandler naturligvis både stolperne, samlerne og beslagene til favorable priser. Du har dermed mulighed for at købe et komplet hegn, som du selv kan opsætte. Du kan også få beregnet en pris på professionel opsætning af hegn.

Scroll to Top
Onsdag d. 22/5 - grundet møde ude af huset
Lukker kontoret kl. 13.30