Pileflethegn

Pileflet hegn

Pryd haven ved at bruge pileflethegn i forskellige højder og forskellige størrelser, der komplementerer havens naturlige miljø. Med et naturligt produkt som et pileflethegn i haven opnår du hurtigt et harmonisk udtryk. For mange giver det ro i sindet at nyde synet af et hegn, der passer godt og går i ét med naturen.

Nogle kunder har i forvejen en naturlig afskærmning og opdeling af haven eller terrassen, som består af træer og buske. Her passer et flethegn i særdeleshed godt ind. Uanset hvordan du behandler dit pileflethegn, vil det med tiden få en mere naturlig patina. Der kan ved levering forekomme farveforskelle på hegnene. Dette vil udligne sig med vejr og vind.

Pilehegn i flere varianter

Pileflethegn er en type havehegn og plankeværk, der er lavet af trærammer, stolper og pile. Et havehegn eller læhegn i pileflet er populært på grund af sit naturlige udseende, der samtidig danner hyggelige rum.

Hegnet kan bruges til mange forskellige formål, herunder at afgrænse ejendomme, give privatliv og beskytte mod vilde dyr. Uanset dit projekt, så er et pileflet hegn en ideel løsning med rigtig mange fordele.

En af de store fordele ved et pilehegn er, at de er meget smukke og naturlige. Pileflethegn kan dog blive angrebet af råd og insekter, hvis det ikke er behandlet med grundingsolie og imprægnering. Det er vigtigt at behandle træet for at forlænge levetiden, da mikroorganismer lever på hegnet.

Pilehegn er også nemme ift. montering og opsætning, og kan ofte gøres af håndværkere eller erfarne gør-det-selv folk. Det er vigtigt at sørge for, at stolperne er støbt ordentligt i jorden, så hegnet er stabilt.

Scroll to Top
Onsdag d. 22/5 - grundet møde ude af huset
Lukker kontoret kl. 13.30