Havemøbler

Havemøbler fra PLUS

Gode havemøbler rummer både fællesskabet og alenestunden. Eller grin og glæde i godt selskab med dem, du har kær. Med andre ord: Et godt havemøbel skal kunne det hele. Uanset hvad du er i humør til, kan du finde møbler, der passer til dig.

Vælg mellem havemøbler, bord-/bænkesæt, plankeborde og havebænke, cafesæt, loungemøbler og meget mere – til den lille terrasse, haven, offentlige rum, parker, cafëer, restauranter, institutioner og meget mere.

Med et stigende fokus på bæredygtighed tilbyder vi naturligvis også løsninger, som er særligt miljøvenlige og fremstillet ud fra en bæredygtighedstanke. Vælg for eksempel vedligeholdelesfri havemøbler fremstillet i ReTex, som er genanvendt plastemballage og tekstilrester.

PLUS A/S er et dansk brand, som er vokset ud af en veldrevent familievirksomhed med rødder helt tilbage til 1917. Deres produkter er af høj kvalitet. Vi er derfor stolte af at kunne præsentere deres produkter for dig.

Scroll to Top

Vi beskytter dine data

Vi og tredjeparter indhenter og udveksler data om dig og din adfærd (persondata), for at give dig en bedre brugeroplevelse samt til statistik og målrettet markedsføring. Du kan til enhver tid ændre eller trække dit samtykke tilbage fra siden om persondatapolitik.

Spar 10% på din første ordre

Tilmeld dig og modtag rabatkode: