Trend Polyrattan Hegn

Polyrattan Hegn

Med et vedligeholdelsesfrit hegn i det strømlinede materiale, polyrattan, får du et havehegn eller en foldevæg med flytbare fødder, der har maksimal levetid. Se vores store udvalg af havehegn med minimal vedligeholdelse og foldevægge i polyflet med indvendig forstærkning og bliv klogere på de mange fordele.

Trend Rattan Hegn i håndflettet, sort polyflet

Trend Hegn og Trend Foldevæg er udført i sort polyrattan, der med sin håndflettede struktur omkring en ramme i aluminium, sikrer minimal vedligehold og maksimal levetid. Det eneste vedligehold, der kræves ved et polyrattan hegn er, at du skal vaske hegnet med almindeligt sæbevand med en blød børste ved behov.

Vælg selv, om du ønsker et permanent polyrattan hegn monteret på smukke galvaniserede stålstolper, eller om du mere er til en flytbar og fleksibel foldevæg. Uanset hvad, du vælger, er Trend Hegn et oplagt valg ved din terrasse, hvor det kan fungere som læhegn eller rumdeler. Foldevæggen vejer ikke mere, end, at du ved manuel håndkraft kan folde den sammen og have den med i campingvognen eller autocamperen, så du nemt kan skabe et rum med mere privatliv.

Hegnet er kendetegnet ved sin håndflettede struktur og overflade. Den karakteristiske overflade giver hegnet et naturligt og organisk strejf, der klæder det sorte, strømlinede materiale. Da hegnene er flettede ved manuel håndkraft, er hvert Trend Hegn unikt, hvor der kan forekomme små skønhedsfejl.

Scroll to Top
Onsdag d. 22/5 - grundet møde ude af huset
Lukker kontoret kl. 13.30