Komposit Facadebeklædning

Viser alle 4 resultater

Facadebeklædning i Komposit

Komposit Facadebeklædning er den perfekte løsning til dig, som ønsker en stort set vedligeholdelsesfri facade og modstandsdygtigt beklædningsbrædder på din ejendom. Strukturen i brædderne er med til at give et nyt eller ældre hus et naturligt udseende til facaden og bebyggelsen i øvrigt.

Facadebeklædning uden vedligehold

Ønsker du at give din ejendom, carport, skur eller terrassemiljø et moderne og tidløst udseende? Så er facadebeklædning i komposit det helt rigtige valg! En komposit facadebeklædning bruges som et æstetisk, robust og vedligeholdelsesfri element på lette vægkonstruktioner. Størrelsen og udseendet af beklædningselementerne gør det muligt at skabe en facade med et helt særligt udtryk.

Panelerne i Lefkas facadebeklædning er lavet i et smart system, som overlapper hinanden. Dette gør at der ikke er nogen synlige skruer, der irriterer øjet. Samtidig er løsningen vedligeholdelsesfri, hvilket gør facadebeklædning i komposit til en yderst attraktiv løsning sammenlignet med traditionel beklædning i træ og andre overflader, der ligner træ. Ydermere er det en meget moderigtig løsning. Man ser de lodrette vægpaneler og plader både indendørs og udendørs i rigtig mange hjem.

Facadebeklædning i komposit har mange muligheder

En facadebeklædning i komposit indeholder et hav af anvendelsesmuligheder, og kan bruges til mange spændende formål. Facadebeklædningen kan monteres inden- og udendørs. Derudover kan det bruges til facadebeklædning af halvmure, husfacader, carporte, skure, indgangspartier og meget mere!

Vores kunder har brugt de pæne brædder og plader fra Lefkas til alt fra beklædning af et udekøkken, til nydelige og eksklusive hegnsfag. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad de alsidige brædder kan bruges til.

Scroll to Top