Komposithegn

Hvad er komposithegn?

Komposithegn er fremstillet af komposit, der er et blandingsprodukt bestående af træ, plast og bindemiddel. Denne unikke sammensætning giver et komposithegn en række fordele, herunder en meget lang holdbarhed og stor modstandsdygtighed over for vind og vejr.

Et komposit hegn er et godt valg for dig, der ønsker et holdbart og flot hegn med minimalt vedligehold, der kan sikre privatliv og læ i din have, på terrassen eller i indkørslen. Vi forhandler mange forskellige hegnsløsninger, og det omfatter også komposithegn. Udforsk vores sortiment og find det rette match for dig og din have.

Komposithegn forener design, holdbarhed og praktik

Alle hegn har særlige kendetegn og unikke egenskaber, men de færreste hegn kan levere alt, hvad du søger i et nyt hegn til haven. Et komposithegn kan meget vel være det tætteste, du kommer på det perfekte havehegn. Denne type hegn byder på et flot design, høj slidstyrke, en lang levetid og minimale vedligeholdelseskrav.

Vælger du et komposithegn, skal du ikke bruge tid på at male, træbehandle eller vedligeholde hegnet. Et hegn af komposit er et vedligeholdelsesfrit hegn, og det kan let vaskes, hvis det bliver beskidt. Du kan dermed få glæde af hegnet i flere årtier uden at skulle tænke på at give hegnet vedligeholdelse.

Komposithegn og hegnsprofiler til ethvert formål

Vores mange komposithegn og hegnsprofiler er især populære blandt private, der nyder godt af hegnets mange fordele og anvendelsesmuligheder.

Du kan f.eks. bruge et komposithegn til at skabe læ på terrassen eller til at skabe privatliv i for- eller baghaven, ligesom disse hegn kan bruges til at afskærme langs indkørslen derhjemme. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne.

Komposithegn kan modstå skiftende og barske vejrforhold

Det danske klima er kendt for at være både blæsende, køligt og vådt, hvilket dit hegn skal kunne klare. Vi forhandler udelukkende komposithegn i holdbart materiale, der er produceret til at kunne modstå de skiftende og ofte barske vejrforhold, som vi oplever i Danmark.

Et komposithegn er mere modstandsdygtigt over for vind og vejr på grund af dets sammensætning af materialer. Materialets indhold af plast giver styrke og modstandsdygtighed mod fugt, råd og skadedyr. Derfor skal du ikke bekymre dig om at beskytte hegnet.

Vi fører et stort udvalg af hegn i komposit af højeste kvalitet

MS Hegn & Have er stedet, hvor du ikke alene får en service i verdensklasse, men også kan nyde godt af et stort udvalg af forskellige hegnsløsninger, herunder komposithegn. Der findes ikke to haver, der er helt ens, og derfor vil det også være forskelligt, hvilket hegn der vil være det rette valg.

Vi kan ikke fremhæve én hegnsløsning, der vil være et sikkert valg for dig, men vi kan helt sikkert guide dig i retningen af det ideelle komposithegn til din have. Hegnsprofiler i komposit fås i henholdsvis 25mm og 45mm.

Vælg mellem flere farver og designs

Det perfekte komposithegn skal ikke blot opfylde dine behov og ønsker i forhold til kvalitet, holdbarhed og funktionalitet.

Det skal matche dine præferencer i forhold til farve og design. Vi tilbyder komposithegn i flere forskellige farver, hvor sort og brun er de mest populære. Vælg den farve, der passer bedst til dit hus’ facade og til de omkringliggende omgivelser.

Komposithegn med eller uden vinduesfag

Du skal også overveje, om du vil bestille et komposithegn med eller uden vinduesfag. Et komposithegn med vinduesfag i varmgalvaniseret stål giver ikke kun hegnet en mere tiltalende æstetik, men tillader også lys at trænge igennem og skabe en mere åben atmosfære.

Dette kan være fordelagtigt, hvis du ønsker at skabe en fornemmelse af rummelighed uden at gå på kompromis med privatlivet, eksempelvis på en terrasse.

Har du spørgsmål til vores hegnsløsninger?

Har du udforsket vores udvalg af komposithegn, og har det givet anledning til spørgsmål, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig godt videre på både telefon og mail. Vi har tilmed et showroom, hvor du kan se og opleve vores forskellige hegn.

Hos MS Hegn & Have giver vi os god tid til at guide dig og besvare de spørgsmål, du måtte have til vores forskellige hegn i komposit eller andre materialer.

Pleje og vedligeholdelse af komposithegn

Vores komposithegn kræver minimal vedligeholdelse sammenlignet med traditionelle træhegn.

For at pleje og vedligeholde dit hegn kan du regelmæssigt rengøre det med en mild sæbeopløsning og vand for at fjerne snavs og eventuelle pletter. Undgå at bruge kraftige kemikalier eller højtryksrenser, da dette kan beskadige hegnet.

Beregn nemt prisen og få et tilbud på det ønskede komposithegn

Vil du gerne have fingrene i et flot og vedligeholdelsesfrit hegn i form af et komposithegn uden at sprænge budgettet? Så har du gjort klogt ved at besøge MS Hegn & Have. Vi forhandler nemlig billigt komposithegn til konkurrencedygtige priser.

For at få oplyst prisen på et komposithegn, der passer til din have, skal du bruge vores prisberegner. Vi skal blot bruge nogle få oplysninger fra dig for at beregne et helt uforpligtende komposithegn tilbud.

Køb dit komposithegn nu og betal senere

Du har hos MS Hegn & Have mulighed for at dele betalingen af dit nye hegn op, hvis du ønsker det.

Vi tilbyder nemlig delbetaling i samarbejde med en anerkendt nordisk bank. Du kan bestille og få leveret dit komposithegn og først betale senere. Du kan læse mere om muligheden for finansiering her.

Opsætning af komposithegn

For at sikre en korrekt og pæn montering af komposithegn kræver det ikke blot det rette værktøj, men også de rette håndværksmæssige færdigheder og gerne erfaring på området. Vores montører er topprofessionelle og har mange års erfaring inden for opsætning af hegn.

Overlad derfor trygt opsætningsarbejdet til os, hvis du gerne vil undgå at skulle bruge tid og energi på at monterer hegnet. Så er du garanteret et vellykket resultat, uanset om du vælger et traditionelt havehegn eller færdige komposithegnsløsninger.

Scroll to Top
Onsdag d. 22/5 - grundet møde ude af huset
Lukker kontoret kl. 13.30