Panelhegns dobbeltlåger

Viser alle 2 resultater

Dobbeltlåger –  til enhver indkørsel
For mange husejere er indgangen til hjemmet noget af det vigtigste. Det er her, at du træder indenfor hjemmets domæne. Et særligt sted som for mange er et idyllisk og behageligt tilflugtssted fra omverdenen.

Der findes et hav af årsager til, hvorfor folk gerne vil indhegne deres hjem. En indhegning uden den rette adgangssikring, kan give ubudne gæster adgang til dit hjem og dets uderum. De samme omstændigheder gør sig også gældende for erhvervsdrivende, forretninger, foreninger mv., hvis områder står ubeskyttet og frit tilgængelige.

Et hegn kan ses på mange måde som en kæde, hvor hegnet er så stærkt som dets svageste led. En ubeskyttet åbning i form af en indkørsel, kan øge risikoen for indbrud, hærværk, løbske hunde og indtrængen fra andre uvelkomne. Har du en indkørsel eller større indgang som mangler adgangssikring, kan en dobbelt havelåge være den perfekte løsning for dig.
Stilrene kvalitets dobbeltlåger
Ligesom et hegn kan have flere forskellige funktionelle formål, gør det samme sig gældende med en dobbelt havelåge. Når det kommer til at fuldende din nuværende indhegning, kan en dobbelt havelåge sætte prikken over i’et. Rent praktisk kan havelågen sikre adgangen til dit hjem ved at holde ubudne gæster udenfor.

En havelåge kan også være den sidste brik i puslespillet, når det kommer til at fuldende dit hjems stilmæssige udtryk.

Uanset årsagen kan en dobbelt havelåge være en ideel løsning til større indgange og indkørsler, hvor de typisk bruges i forlængelse af indhegningen. Du kan benytte de to sammenhængende låger til åbne og lukke efter behov. Generelt set kan du finde dobbelt havelåger mange steder rundt omkring i landet.

Scroll to Top