Løse 2D Paneler sort

Sort 2D Panelhegn til alle

2D Panelhegn sort er noget af det mest anvendte hegn man finder i Danmark. Man får utrolig meget hegn for pengene.

Den sorte model gør sig utrolig godt til private, i hæk, som hundehegn eller til eksempelvis sportpladser. Modellen er varmgalvaniseret og efterfølgende pulverlakeret. Hegnet bliver også ofte anvendt til opdelinger i kælderrum, poolområder, campingpladser eller som løbegårde til hunde eller andre dyr.

Trådtykkelse

Trådtykkelsen på disse panelhegn er 6/5/6 mm . Dette fordi det ses fra siden ( der er 3 tråde. 2 vandrette tråde. samt 1 lodret tråd. ) svejset sammen i en “sandwich konstruktion. Dette gør bla. at hegnet har en utrolig høj styrke som bla. vil være langt stærkere og stivere end eks. Rionet, som kun er bygget op af 2 tråde ( 1 vandret, 1 lodret )

Maskestørrelse

Maskestørrelsen på 2D Panelhegn er 50 x 200 mm. Hvilket er en kanon god størrelse af mange årsager. Bla. er størrelsen god for at holde børn ude / inde samt holde uvedkommende ude da størrelsen gør det svært at kravle og sætte siden fødder i. Størrelsen gør det også meget velegnet til rigtig mange dyr bla. Fulge, katte, hunde, skildpadder, kaniner, får, geder, vildt mm.

Hegnet skal ikke vedligeholdes eks. ved at spændes op eller strammes på sigt. mm. Hegnet er desuden meget lettere og ikke mindst hurtigere at udføre reparationer på, faktisk så let at selv en privat uden erfaring eller særligt værktøj kan udskifte et fag. Er man træt af maskinflet som står og hænger som var det guirlander til Juleaften, så vælg et 2D Panelhegn så får du et hegn, som står knivskarpt.

Se hele udvalget af panelhegn her.

Scroll to Top