3D Panelhegn – Sort

kr.239.00kr.399.00

Indtast laengde
meter
Antal
fag
Effektiv Laengde
meter

Komplet 3D Panelhegn – Sort

De højkantet og rektangulære stålmasker udformer det solide og stilfulde udtryk, som hegnet skaber. Hegnets styrke kommer ikke kun fra de flotte masker, men også fra de tre lag af tråde, som maskerne er opbygget af. Uanset om du er til nybyggeri eller bor i et hus med stråtag fra 1920´erne, så er 2D Panelhegn en sikker vinder!

  • Farve: Sort Ral 9005
  • Bredde: 2505 mm
  • Trådtykkelse: 4 mm
  • Maskestørrelse: 50 x 200 mm.
  • Stålstolper: 60 x 40 mm
  • Behandling: Varmgalvaniseret og Pulverlakeret

Galvaniseret & Pulverlakeret 3D Panelhegn

Sort gør sig godt til private områder, som indhegning af hunde eller som “børnesikring”. Maskestørrelsen passer godt til børn og deres små hænder og fødder, da hegnet er svært at sidde fast i eller klatre i. Vi anbefaler generelt den sorte til private fremfor den galvaniserede, da den galvaniserede oftest forbindes med et mere “industrielt” miljø. Det skal dog understreges, at der selvfølgelig er tale om en smagssag. De mest anvendte højder kan variere meget. Ved eksempelvis indhegning til hunde, vil højden komme an på hvilken hunderace, der er tale om. Hvis formålet er at sikre ens private ejendom mod tyveri, er det en fordel at vælge 160-183 cm, der er passende ift. gennemsnitshøjden i Danmark. Den Sorte model er Varmgalvaniseret og Pulverlakeret Ral 9005.

Nemt, hurtigt og smart

Hegnet bliver anvendt mere og mere, og erstatter det tidligere mest populære maskinflet/fletvæv, som ses typisk monteret på beton eller stålstolper.

Panelhegnet skal nemlig ikke vedligeholdes ved f.eks. at skulle spændes op eller strammes på sigt. Hegnet er desuden meget lettere og ikke mindst hurtigere at udføre reparationer på. Det er faktisk så let og intuitivt at man, som privat uden erfaring eller særligt værktøj, kan udskifte et fag. Er man træt af maskinflet, som står og hænger som var det guirlander, så vælg et 2D Panelhegn få et hegn, som står knivskarpt.

Trådtykkelse

Dette 3D Panelhegn er udviklet af 2 lag af tråde, 1 vandret og 1 lodret. Panelet er opbygget med “knæk” i hegnet for at give styrke og stabilitet til konstruktionen, hvilket ikke er nødvendigt i 2D panelhegn, da panelerne er tykkere og der er 3 lag ståltråd. Trådene i 3D Panelhegn er af Ø4mm.

Maskestørrelse

Maskestørrelsen er af 55 x 200 mm. Tværtimod 2D Panelhegn skiller 3D Panelhegn sig ikke kun ud på opbygningen og tykkelsen heraf, men også højderne, 3D Panelhegn kommer nemlig i andre højder. De forskellige højder har flg. knæk som er med til at stabilisere hegnet.

  • 103 cm. – 2 knæk
  • 123 cm. – 2 knæk
  • 173 cm. – 3 knæk
  • 193 cm. – 3 knæk
Vægt 21000 kg
Højde

103cm, 123cm, 173cm, 193cm

Scroll to Top