Hvorfor vælge et komposithegn

Læs her om de forskellige muligheder indenfor komposit

Lidt info om komposithegn

Traditionelt set har hegn i haven været fremstillet af træ, og selvom det giver et flot og naturligt udseende, følger der også en række ulemper med et hegn i træ. Først og fremmest har det en begrænset levetid, og derudover kræver det en del vedligeholdelse at holde det flot fra år til år.

Vil du hellere bruge din tid på andre ting end at vedligeholde dit havehegn, kan du med fordel overveje et komposithegn. Med komposit får du et stærkt materiale og et hegn, der er mere eller mindre vedligeholdelsesfrit, og det kan bruges over alt i haven til at skabe afskærmning, spændende uderum og flotte opholdsområder.

Hos MS Hegn & Have har vi to forskellige tykkelser på kompositprofiler – begge af høj kvalitet:

  • 45mm XL profiler til enten beton- eller stålstolper. Denne tykkelse er testet til en støjdæmpende effekt på op til 12 dB. XL profilen fås i klink-, blok- og rafteprofil.
  • 25mm profiler til enten aluminium- eller stålstolper. Denne profil fås i klink- og basisprofil.

 

Kompositprofiler giver dig et flot og robust hegn, der ikke kræver vedligeholdelse. Farvemæssigt kan du vælge mellem flere flotte farver, og vi har naturligvis låger i samme materiale og farve, så du kan fuldende hegnet med en låge, hvis du ønsker det.

Hvorfor vælge et komposithegn?

Det kan være svært at beslutte, hvilken hegnsløsning der er den rette til et givent område. Hegnet skal både passe til bygningens arkitektur, til haven eller udeområdet som helhed og ikke mindst til dine krav og ønsker til pris, udseende og vedligeholdelse.

En af de ting, der altid fremhæves ved komposithegnet, er, at det er vedligeholdelsesfrit, og det er da også en af de helt store fordele ved denne løsning. Men der er flere – blandt andet:

  • Et komposithegn tåler al slags vejr uden at tage skade
  • Et komposithegn skal ikke males eller behandles, og du kan endda rengøre det med haveslangen
  • Et komposithegn holder sig flot år efter år, og der opstår ikke revner, som der gør i et hegn af træ

Vil du se mulighederne og have inspiration til dit kommende hegn, er du velkommen til at kigge forbi vores udendørs udstilling. Her kan du også få gode råd og ikke mindst svar på alle de spørgsmål, du måtte have.

Vores montører kan stå for opsætningen

En lille afskærmning ved hjørnet på den ene terrasse, kan du måske klare på egen hånd, men det er et stort arbejde at hegne hele haven ind, bygge adskillige uderum eller måske markere skel omkring virksomhedens matrikel.

Derfor tilbyder vi at montere dit hegn for dig, og vi bruger altid vores egne montører, så længe arbejdet foregår på Sjælland eller Fyn. Skal hegnet sættes op i Jylland, har vi faste samarbejdspartnere, der leverer samme høje kvalitet, som vi selv gør.

Ønsker du at få et tilbud på komposithegn – enten med eller uden montering – er du velkommen til at kontakte os. Det er gratis og uforpligtende, og når du først kender prisen, bliver det lettere at beslutte, hvilket hegn du skal have.

XL komposit rafteprofil 45mm
Her monteret i stålstolper i vores udstilling.
Finansiering med delbetaling via Resurs Bank
Uanset om du skal købe dit drømmehegn, nye havemøbler til hele haven eller et lækkert shelter til de lune sommeraftener – så kan du nu få opfyldt dine drømme og dele betalingen ud over en periode.
Scroll to Top