Panelhegn

Panelhegn til haven

Panelhegn – Her får du et kraftigt konstrueret stålfag bestående af forskellige tråd tykkelser samt antal tråde. Heraf er langt størstedelen solgt med 50 x 200 mm. i maskestørrelse. Hegnet bliver ofte solgt i to forskellige typer, 2D Panelhegn og 3D Panelhegn (sort eller galvaniseret). Du finder også pulverlakeret stolper og tilbehør til dit hegn i vores sortiment, hvilket købes separat.

2D Panelhegn

2D Panelhegn, som er opbygget af 3 lag tråde, herunder 2 vandrette samt 1 lodret, som en sandwich konstruktion. Dette giver dit sorte eller galvaniseret hegn en enorm stor styrke og høj sikkerhed, hvorfor hegnet oftest bliver benyttet til haver, skoler, institutioner, boldbaner mm.

3D Panelhegn

3D Panelhegn, benytter kun 2 lags tråde; 1 vandret og 1 lodret. For at afstive dit panel, har man udviklet små knæk i hegnet. Disse er udformet som små trekanter, hvilket afstiver hegnet. Dette gør, at hegnet langt fra er ligeså robust og stiv som et 2D Panelhegn. 3D Paneler kommer også med en maskestørrelse af 50 x 200 mm. i højde. Denne type af sort eller galvaniseret hegn har vi ikke som fast del af sortimentet, men hegnet kan skaffes hjem.

Hvor bruges et trådhegn oftest?

Et trådhegn har i mange år været et hegn, man brugte til ekstra sikkerhed af industri, områdesikring og institutioner, fordi hegnet giver en pæn, vedligeholdelsesfri og sikker indhegning. Eftersom et panelhegn er blevet mere udbredt, er hegnet også blevet mere kendt på det private marked. Der findes nu et hav af flere forskellige slags tilkøb til hegnet, da det nu er ét af de mest anvendte typer hegn, vi finder i Europa.

Scroll to Top